Doesburg zoekt historische schepen

Watersportn Nieuws | Doesburg zoekt historische schepen voor deelname festival

Na het grote succes van het HanzeWaterkantfestival in 2015 met oa. het Koggeschip uit Kampen, en de vele positieve reacties van zowel de standhouders als het publiek en deelnemers aan de verschillende activiteiten organiseren wij de Doesburgse Kadedagen op zaterdag 24 en zondag 25  september 2016. Dit jaar willen we er wederom een mooi evenement op het water en op de kade van maken.

De IJsselkade zal op beide dagen veranderen in een geweldige markt vol kramen met streekproducten in de breedste zin van het woord. Ook zal er een groot gedeelte van de kade ingeruimd worden voor eigengemaakte, creatieve kunstzinnige producten.  In deze inspirerende omgeving is de creatieve en kunstzinnige markt helemaal op zijn plaats. Kunstenaars en creatieven ontmoeten elkaar voor en achter de kramen op deze mooie kade. Op de diverse terrassen kan men elkaar spreken onder het genot van een heerlijk kopje koffie, geserveerd door de beste barista's of kan men genieten van de topgerechten gemaakt door de diverse chefkoks die Doesburg rijk is. De plaatselijke ondernemers zullen volop aanwezig zijn en u laten genieten van echte Doesburgse producten en speciale acties.

Om er een echt feest van te maken zullen er op beide dagen ook diverse muziekoptredens zijn van bands, dj’s en andere artiesten (ook op de zaterdagavond). Voor jong en oud zullen er diverse wateractiviteiten zijn, vinden er modeshows en sportdemonstraties plaats en kunt u genieten van de Kids Living Statues. Kortom een evenement dat u niet wilt missen!

Heeft u een historisch schip?

Wij willen u als beheerder, eigenaar van een historisch schip of als organisator om historische schepen in de vaart te houden uitnodigen om deel te nemen aan dit prachtige en gezellige evenement. We hebben plaats aan de IJsselkade en aansluitend aan de zijde van de Turfhaven ruimte voor een aantal historische schepen.

Wat wij u kunnen bieden :
-Gratis ligplaats, water, electra en douche mogelijkheden en een Doesburgse Hanzeverrassingsmand voor iedere eigenaar/beheerder van een historisch schip.

Heeft u belangstelling om ons evenement te komen opluisteren dan kunt u informatie vinden op onze website: www.DoesburgseKadedagen.nl

Daar kunt u zich ook aanmelden voor de historische schepen.
Kijk ook even op onze Facebookpagina. Wilt u dat wij u historisch schip extra aandacht geven, stuurt u ons dan een paar foto’s met tekst, dan zorgen wij ervoor dat dit op Facebook komt.

Bron: | Datum van publicatie: 22-06-2016

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Verrekijkers

  Diverse uitvoeringen
  vanaf  129,-

   

  Beveilig uw boot

  GPS tracker zonder vaste
  kosten of simkaart!

   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2021
  Nu leverbaar

   

  Nieuw verschenen

   

  Duitsland
  Kaarten en boeken


   

  Kaartenset België

   

  Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via