Friese vaarroutes centraal in Lekker weg op het Water

Presentator Geert Hoes lift mee van boot tot boot
In het nieuwe SBS 6-programma Lekker weg op het Water wordt wekelijks aandacht besteed aan een vaarroute in Friesland. Presentator Geert Hoes lift mee van boot tot boot en ontdekt op een SPARTA ION de meest bijzondere plekken langs het water. Ook wordt er aandacht besteed aan betaalbare boten in alle soorten en maten en worden er tips gegeven op het gebied van onderhoud. Lekker weg op het Water is vanaf zondag 13 januari wekelijks om 16.30 uur te zien op SBS 6.

Havens,steden en dorpen
Lekker weg op het Water is een watersportprogramma waarin Geert Hoes elke aflevering een nieuwe vaarroute in Friesland verkend. Hij hopt daarbij van bootje op bootje. Terwijl Geert met de meest uiteenlopende mensen een stukje meevaart, komt hij veel te weten over bezienswaardig-heden op het water en aan wal: de meest interessante havens, steden en dorpen, de lekkerste restaurantjes en de mooiste campings. Aan de wal verplaatst Geert zich op een SPARTA ION.

Bootje kopen
Voor de mensen die met de gedachte spelen zelf een boot aan te schaffen, is er bovendien de vaste rubriek Bootje Kopen, waarin praktische tips worden gegeven die nuttig zijn voor de aanschaf van een goede (tweedehands) boot. Ook krijgt de kijker inzicht in de manier waarop die boot dan weer het beste onderhouden kan worden. Elke aflevering belicht Lekker weg op het Water in de rubriek Op de Helling allerlei tips en trucs op het gebied van onderhoud van boten voor zowel de beginnende als de meer ervaren booteigenaar.




Bron: SBS 6 | Datum van publicatie: 08-01-2008

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via