Nieuw watersport navigatiesysteem van Garmin: GPSMAP 620

Nieuw watersport navigatiesysteem van Garmin
Navigatie voor watersport en op de weg komt steeds dichter bij elkaar. De Digitale Vaaratlas voor TomTom Navigatiesystemen is een doorslaand succes. Garmin is die andere leverancier van navigatiesystemen die uitblinkt door functionaliteit en vormgeving. Logisch dat Garmin, dat van oudsher gespecialiseerd was in watersportnavigatie nu ook vaarkaarten maakt die op autonavigatiesystemen functioneren.

Sinds enkele weken levert Garmin een vaarkaart voor de binnenwateren van Nederland die uitstekend functioneren op de nieuwste autonavigatiesystemen. Met name het populaire model Nüvi 550, dat waterdicht is wordt inmiddels door watersporters aangeschaft in combinatie met een vaarkaart.

Garmin GPSMAP 620
Nieuw in de serie is de Garmin GPSMAP 620, een model met een groot scherm (bijna 15 cm) en een touchscreen-bediening. Een sterke GPS ontvanger zorgt voor een uitstekend bereik, ook op grotere wateren. Het apparaat schakelt moeiteloos om van wegenkaarten naar vaarkaarten.
| Meer info |

Garmin kaart Nederland Binnenwateren
Na het succes van de Vaaratlas voor de TomTom autonavigatiesystemen, komt nu ook Garmin met speciale watersport software voor de Garmin Nüvi 550 en de handheld GPS navigatiesystemen die voorzien zijn van een SD kaart. Op de aan te schaffen SD kaart staan alle bevaarbare binnenwateren van Nederland, inclusief het IJsselmeer, Waddenzee en de Zeeuwse Wateren.

In samenwerking met het Watersportverbond ontwikkeld
Het systeem laat u exact zien waar u zich bevindt en wat uw vaarrichting is. Het is overigens geen systeem die u automatisch van plaats naar plaats brengt zoals u gewend bent op de weg. Op de kaart worden dieptelijnen, peilingen, bruggen, sluizen, boeien en bezienswaardigheden weergegeven.

Bron: | Datum van publicatie: 24-05-2010

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Trefwoorden

navigatie  gps 

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Verrekijkers

  Diverse uitvoeringen
  vanaf  129,-

   

  Beveilig uw boot

  GPS tracker zonder vaste
  kosten of simkaart!

   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2021
  Nu leverbaar

   

  Nieuw verschenen

   

  Duitsland
  Kaarten en boeken


   

  Kaartenset België

   

  Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via