Basisverwachting

In het midden en westen is het nagenoeg onbewolkt. De bewolking die zich nu nog in het oosten bevindt trekt de komende uren oostwaarts weg. Het blijft droog. In het noorden is er op diverse plaatsen mist ontstaan, in de loop van de nacht kan dit zich ook zuidelijker voordoen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 10°C in het zuidoosten tot 4°C in het westen en noordwesten. De wind is zwak en komt eerst uit westelijke richtingen, later wordt de wind veranderlijk.

Overdag lost de mist op, het laatste in het noordwestelijk kustgebied. Na het oplossen van de mist wordt het overal zonnig op wat sluierbewolking na. De maxima lopen uiteen van 15°C in het noordelijk kustgebied tot 21°C in het zuidoosten. De wind wordt oostelijk en is overwegend zwak, in de middag mogelijk matig. Langs de noordkust kan de wind in de middag vanaf het water komen.

In de nacht naar woensdag zijn er naast brede opklaringen ook enkele wolkenvelden aanwezig. Het blijft droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 10°C in het zuiden tot 7°C in het noorden. De wind is zwak en komt uit zuidoostelijke richtingen en wordt later in de nacht veranderlijk.

Woensdag overdag schijnt op wat sluierbewolking na de zon volop. De maxima lopen uiteen van 19°C in het noordelijk kustgebied tot 24°C in het zuidoosten. De wind is zwak tot matig en komt uit zuidelijke richtingen. (Bron: KNMI)

Bron: KNMI. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Gegevens worden meerdere malen per dag bijgewerkt

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Beveilig uw boot

  GPS tracker zonder vaste
  kosten of simkaart!

   

  Best getest door ANWB

  Minox 7x50 DCM - ACTIE
   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2020
  Heeft u al een update?

   

  Nieuw verschenen boek

   

  Hydrografische kaarten


   

  PC Navigo op laptop

   

  Vaarkaarten Frankrijk


   

  Zeekaarten Duitsland

Ook te volgen via