Basisverwachting

Vannacht is het bewolkt en nevelig. Lokaal valt motregen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 1°C plaatselijk in het zuidoosten tot 5°C in het noordwesten. In Zuid-Limburg is de bewolking soms wat dunner en daar kan de temperatuur mogelijk even onder nul komen. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is zwak, aan zee en op het IJsselmeer matig, 3 tot 4 Bft.

Overdag is het wederom bewolkt en grijs, mogelijk zou in het zuidoosten even de zon kunnen doorbreken. In het noorden kan plaatselijk wat lichte motregen vallen, verder blijft het droog. De maximumtemperatuur ligt rond 5°C. De zuidelijke wind is zwak tot matig.

In de nacht naar zondag is het bewolkt en nevelig met op sommige plaatsen ook mist. De minimumtemperatuur ligt rond 2°C. De zwakke tot matige wind komt uit zuid tot zuidoost.

Zondag begint grijs en nevelig met lokaal ook mist. In de loop van de dag zal de nevel en mist geleidelijk gaan verdwijnen maar het blijft bewolkt. Alleen in het zuidoosten zou de zon in de middag nog even tevoorschijn kunnen komen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van ca. 5°C onder de bewolking in de noordwestelijke helft van het land tot lokaal 8°C in het zuidoosten wanneer de zon doorbreekt. De zuidelijke wind neemt geleidelijk toe naar matig, langs de kust en op het IJsselmeer naar vrij krachtig, in de loop van de avond mogelijk krachtig, 6 Bft. (Bron: KNMI)

Bron: KNMI. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Gegevens worden meerdere malen per dag bijgewerkt

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Beveilig uw boot

  GPS tracker zonder vaste
  kosten of simkaart!

  Best getest door ANWB

  Minox 7x50 DCM - ACTIE
   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2019
  Heeft u al een update?

   

  2019 kaarten Nederland


   

  Nieuw verschenen boek

   

  Hydrografische kaarten


   

  PC Navigo op laptop

   

  Vaarkaarten Frankrijk


   

  Zeekaarten Duitsland

Ook te volgen via