Nieuw Jeanneau concept: eerst zeiljacht huren dan kopen

Watersport Nieuws | Fonkelnieuwe zeiljachten voor testperiode kopers

Voor veel watersporters is een nieuw zeiljacht een enorme uitgave. De koper wil zeker weten of dit het schip is waarmee men jarenlang plezier gaat beleven. Een boot glimt in de showroom, de test blijkt veelbelovend, een korte proefvaart en dan komt het moment om te beslissen over de aankoop. Dat kan ook anders: Jeanneau biedt de mogelijkheid voor een uitgebreide testperiode.

Nautisch Kwartier Stavoren (NKS), importeur van Jeanneau zeiljachten wil twijfelende kopers extra zekerheid bieden. Arthur van der Werff van NKS: “we begrijpen onze klanten best. Het is een grote uitgave, een nieuw schip. Daarom willen we de mogelijkheden bieden om meer zekerheid vooraf te verschaffen bij aankoop van een zeiljacht: Iedereen kan het schip eerst helemaal testen tijdens een lang weekend of een hele week varen”.

Try before you buy geeft zekerheid aan kopers

“Try before you buy” is de naam van het nieuwe concept. Hiertoe biedt NKS twee schepen aan die helemaal nieuw zijn en tevens voorzien van alle gemakken. In een korte huurperiode kunnen potentiële kopers het schip helemaal uitproberen. Mocht men na de huurperiode besluiten een nieuw schip aan te schaffen dan wordt het huurbedrag geheel van de aankoopprijs afgetrokken.

In Stavoren liggen twee fonkelnieuwe schepen klaar waarmee men kan testen of het schip voldoet aan de eisen van de kopers. Twee van de nieuwste modellen, een Jeanneau Sun Odyssey 349 en een Sun Odyssey 389 liggen glimmend en compleet uitgerust ter beschikking, voor een week, weekend of midweek. Indien dat wenselijk is wordt zelfs een schipper/instructeur meegeleverd die alle fijne kneepjes van zeilen met Jeanneau kan overbrengen op de toekomstige bemanning.

Meer informatie vindt u op www.jeanneau-zeiljachten.nl

Bron: Nautisch Kwartier Stavoren | Datum van publicatie: 27-03-2016

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Nieuwe artikelen

  SEIZOENSOPRUIMING

  TOT 50% KORTING

   

  Buitenboordmotorslot

  Voorkom diefstal
  vanaf 79,95

   

  Vaarkaarten Duitse Wadden

  Zie het overzicht!

   

  ANWB Wateralmanak 2017

   

  Roest verdwijnt als
  sneeuw voor de zon

  Lees meer...

   

  Kaarten en boeken
  Duitsland
   

  Nieuwe zaklampen!
  v.a. 29,95

   

Ook te volgen via