Betaalmethoden

In de webshop van WatersportAlmanak kunt u op een aantal manieren afrekenen:

iDEAL PayPal MasterCard Visa Maestro Bancontact / Mister Cash SOFORT Banking Cash

iDeal
iDeal is het meest gebruikte systeem in Nederland. iDEAL werkt direct samen met 9 grote banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot.

Nadat u iDEAL heeft gekozen als betaalwijze wordt de eigen bank geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Betalingen via iDeal zijn gratis in onze webshop.

Bankcontact/Mister Cash – geen transactiekosten

Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Daarom is het uitermate geschikt voor je webwinkel. Mister Cash is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België.

Sofort Banking – geen transactiekosten

SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 10 landen beschikbaar. Als klant kunt u in de beveiligde omgeving van SOFORT de persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt. Betalingen via Sofort Banking zijn gratis in onze webshop.

Credit Cards – geen transactiekosten

U kunt in de webshop ook betalen met Credit Cards zoals MasterCard, Visa en Maestro cards. Het betalen via credit cards is volledig beveiligd middels een aangepast systeem (PCI DSS-compliant) van onze webwinkel. 

PayPal – geen transactiekosten

In enkele klikken kunt u betalen vanaf uw PayPal-saldo. Het enige wat u nodig heeft is een PayPal account met een toereikend saldo. PayPal is wereldwijd behoorlijk groot en vanuit veel landen kunt u betalen met PayPal. Er worden geen transactiekosten in rekening gebracht.

Betaling lukt niet?
Indien de betaling niet lukt kunt u contact met ons opnemen. Telefoon (050) 360 49 63 of een e-mail sturen: Link: | e-mail