Nieuw watersport boek voor klussers

Nu het voorjaar weer in aantocht is begint het tijd te worden voor watersporters om het schip weer vaarklaar. Ook zullen veel watersporters de tijd gebruiken om nu eindelijk eens het schip op te knappen. Maar hoe doe je dat netjes en betrouwbaar.

Uitgeverij Hollandia, bekend van watersportboeken introduceert een nieuw boek: Zelf het eigen schip verbouwen, afbouwen, repareren en onderhouden. Dit boek is geschikt voor alle watersporters die hun jacht willen verbouwen, repareren en onderhouden, evenals voor hen die een casco willen gaan afbouwen.

Ook diegenen die een gebruikt jacht willen aanschaffen en dat willen opknappen, komen ruimschoots aan hun trekken. Verspreid door het boek vindt U naast praktische tips veel trucjes die het doe-het-zelven aan boord tot een nuttige maar vooral ook plezierige bezigheid maken.
Gerrit van den Kommer is zelf watersporter en docent op een school voor scheepsbouw. Hij heeft veel gepubliceerd in de Waterkampioen.

Uit de inhoud: De bouwplaats, Veiligheid, Handgereedschap, Machines, Materialen, Verbindingen, Werken met polyester en epoxy, Binnenhuisarchitectuur, Veiligheid aan boord, Ventilatie, Isolatie, Drinkwatersystemen, Gas aan boord, Verwarming, Koeling, Elektrische installatie, Motorkeuze en inbouw Het dek, Bedrading door de mast, Casco betimmeren, Apparatuur inbouwen, Stoffering, Schilderen, Onderhoud.

Het (dikke) boek is bevat 353 bladzijden en kost € 24,50 en is direct leverbaar via de boekhandel of deze website.

Link: | boekenoverzicht klussen watersport |
 

Bron: Hollandia Uitgevers | Datum van publicatie: 20-02-2010

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via