Watersportbeurs Hiswa 2017 boordevol activiteiten

Watersport Nieuws | Hiswa 2017 van 8 t/m 12 maart in de RAI

Woensdag 8 maart opent de Hiswa weer de deuren voor grote aantallen watersporters. Traditioneel zijn veel hallen weer gevuld met motorboten, zeiljachten, rubberboten en accessoires. Maar ook de Hiswa wil het dalende bezoekersaantal van de watersportbeurzen keren. Daartoe is verjonging van het watersportpubliek absoluut noodzakelijk.

De Hiswa 2017 zet volop in op activiteiten die bezoekers moeten inspireren. Zo zijn er diverse lezingen, workshops over boot onderhoud, demonstraties op of in het water. Daarnaast organiseert de Hiswa ook nog het Funsports Xperience. Daarvoor is zelfs een hele hal ingericht met daarin veel aandacht voor wind-, golf- en kitesurfen, wakeboarden, paddling, skimboarden skateboarden etc. Het geheel moet zorgen voor een leuke dag voor een breed publiek.

Een overzicht van alle activiteiten staat weergegeven op www.hiswarai.nl/programma

Korting op toegangskaarten tot en met 7 maart

Toegangskaarten zijn t/m 7 maart online via www.hiswarai.nl of bij Primera te koop met € 2,50 korting op de kassaprijs. Kinderen t/m 16 jaar hebben gratis toegang. 

Voordelig met de trein

Bezoekers kunnen bij aankoop van een HISWA-toegangskaart een voordelig NS dagretour 1e of 2e klas (€ 13,00 of € 17,00) bestellen. Geldig op beursdagen vanaf ieder NS-station in Nederland naar treinstation Amsterdam RAI.

Bron: | Datum van publicatie: 07-03-2017

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • SEIZOENSOPRUIMING

    Tot 50% korting!

Ook te volgen via