Boot Düsseldorf 2016: veel zeilmateriaal en motorboten

Boot Düsseldorf 2016 in het teken van zeilen

Eind januari begint voor veel Nederlanders weer het eerste teken van leven te tikken in het watersporthart. Boot Düsseldorf 2016 opent van 23 t/m 31 januari de poorten van alle hallen. Daar begint het allemaal Volgens de organisatie van de beurs moet het weer een waar watersport spektakel worden.

Zeilersfeestje

Dit jaar zullen meer dan 340 fabrikanten hun zeilproducten aan u vertonen. Volgens directeur Jungmichel van Boot Düsseldorf laat een gang door de diverse hallen met zeilboten het hart van een ware zeiler sneller kloppen. Van nieuwe zeiljachten tot en met de kleinste accessoires kunt u vinden op de beurs. Merken als Jeanneau, Beneteau, Dufour, Bavaria en Hanse presenteren hier hun nieuwe modellen. In de stand van het klassieke merk Halberg Rassy staan met 6 modellen op de beurs glimmend op u te wachten. De snelle jongens van X-Yacht en de superluxe jachten zoals Oyster, Amel, Nautor’s Swan etc. zijn ook vertegenwoordigd in de zeilhallen 14 t/m 17.

Motorboten in grote getale

De hallen 4, 5, 6, 7, 9, 10 en 11 zijn voor de motorboten gereserveerd. Hier vindt u alles op het gebied van motorboot varen. Van een simpel 2,5 PK setje tot en met de superluxe jachten. 250 scheepswerven presenteren hier de nieuwste modellen van rubberboot tot miljonairsboot. Deze laatste vindt u in hal 6 waar de rijken der aarde een boot kunnen bestellen. Laat niets u ervan weerhouden om naar de ca. 60 glimmende boten te gaan kijken. Vooral het aanbod in schepen tussen de 20 en 25 meter is groot meldt de beursdirectie. Merken als Monte Carlo Yachts, Jeanneau Prestige, Azimut, Sunseeker en Princes zijn hier overduidelijk aanwezig. Mooi, waarschijnlijk voor velen onbetaalbaar, maar leuk om even naar te kijken.

In de overige hallen vindt u de grote merken voor apparatuur en toebehoren, bezoek ook eens de kleine stands met producten waarvan u misschien nog nooit gehoord hebt, maar waar u misschien nooit meer zonder kunt. U vindt op de beurs ook enkele hallen met visspullen (hal 12), duikuitrustingen, jachtverhuur, jachthavens etc.

Indien u naar Boot Düsseldorf gaat kunt u handiger en voordeliger vooraf kaarten kopen via de website van de beurs. Dat bespaart niet alleen geld, maar ook wachttijd bij de kassa.

Meer info: | Boot Düsseldorf 2016 | Plattegrond Boot Düsseldorf |

 

Bron: WatersportAlmanak | Datum van publicatie: 05-01-2016

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via