Nautisch Kwartier Stavoren dealer Linssen Yachts

Watersport Nieuws | Linssen stelt nieuwe dealer aan in Friesland

Nautisch Kwartier Stavoren is dealer geworden van Lissen Yachts uit Maasbracht. Daarmee versterkt zowel Linssen zijn positie voor een dealernetwerk in Nederland en verbreedt Nautisch Kwartier het assortiment van levering.

Linssen Yachts te Maasbracht heeft Nautisch Kwartier Stavoren aangewezen als dealer voor hun gehele programma van motorjachten voor Noord-Oost Nederland. “Dit betekent een uitbreiding van het programma wat nu door de werf in Stavoren wordt verkocht. Naast de zeiljachten van Jeanneau en de catamarans van Lagoon kan men hier nu ook terecht voor de Grand Sturdy’s van Linssen Yachts. Door de vergrijzing, is er een trend dat zeilers overstappen naar een motorjacht. En de Grand Sturdy’s van Linssen sluiten hier naadloos op aan”, aldus Arthur van der Werff van Nautisch Kwartier Stavoren.

Bovendien is de nieuwe Linssen-dealer centraal gevestigd in het vaargebied tussen de Friese binnenwateren, het IJsselmeer en de Waddenzee waardoor de eigenaren van een Linssen een nog betere service kan worden gegeven. Want ook voor de service, stalling, onderhoud en bemiddeling kunnen Linssen-eigenaren vanaf nu bij Nautisch Kwartier Stavoren terecht.

Link: | Nautisch Kwartier Stavoren |

Bron: | Datum van publicatie: 29-04-2018

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via