Lombardini Marine naamgever 1000mile Doublehanded Race

Lombardini Marine ook in 2009 naamgever 1000mile Doublehanded Race
Het Italiaanse scheepsmotorenmerk Lombardini Marine zal wederom gekoppeld worden aan de meest uitdagende onderbemande wedstrijd op de Noordzee, de Lombardini Marine 1000mile Doublehanded Race. Dit zijn de Nederlandse importeur Kemper en Van Twist Diesel B.V. en de organisatoren van de wedstrijd overeengekomen. De naamgeving van de race is een van de afspraken die zijn vastgelegd in de sponsorovereenkomst die tijdens de Mets in Amsterdam door beide partijen werd getekend. De race organisatie krijgt daar de financiële vergoeding voor terug die nodig is om de wedstrijd tussen Nederland, Noorwegen en Groot Britannië te organiseren.

Kemper en Van Twist Diesel B.V. koppelt het merk Lombardini Marine aan de race vanwege de vele toepassingen van deze motoren in zowel wedstrijd- als toerjachten. De dieselspecialist was op zoek naar een opvallende en passende manier om het merk te presenteren. Dit werd gevonden in de sponsoring van de 1000mile Doublehanded Race. Een race waar 30 voets toerjachten en open 40 voets wedstrijdracers samen aan de startlijn verschijnen en door de IRC handicap allen kans maken op de eindoverwinning.

De Lombardini Marine 1000mile Doublehanded Race start op zondag 14 juni in Scheveningen. De inschrijving is geopend. Kijk op www.1000mile.org  voor meer informatie.

Bron: 1000 mile | Datum van publicatie: 01-12-2008

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via