Oude bekende weer met Bavaria watersport in Almere

Watersport Nieuws | Bavaria Yachts weer in Nederland vertegenwoordigd

Bavaria Yachts heeft weer een vertegenwoordiging in Nederland. Met onmiddellijke ingang is Thomas Thurau met Westside Sailing weer Bavaria-dealer in Nederland. Thurau is al jaren bekend met Bavaria, hij leidde van 2001 t/m 2011 al een Bavaria vestiging vanuit Workum.

Marina Muiderzand is al meer dan 20 jaar een belangrijke vestigingsplaats voor de BAVARIA-verkoop. Om dit voort te zetten heeft Westside Sailing ervoor gekozen, naast de vestiging in Lemmer, een verkoopkantoor bij Yachting Company Muiderzand te openen. Deze samenwerking met een ervaren makelaar is een ideale aanvulling op de verkoop van nieuwe Bavaria zeiljachten. Hierdoor komen productexpertise en makelaarservaring samen. Het nieuwe kantoor in Muiderzand wordt permanent bezet door Marlon Thurau.

In dit kader wordt aanvullend Bavaria Brokerage opgericht, met specialisatie op de internationale verkoop van BAVARIA-occasions.

Daarnaast kunnen huidige eigenaren van een Bavaria Yacht ook weer terecht in Muiderzand voor servicewerkzaamheden en refits. Dit staat onder leiding van Brando Smit die ook al 25 jaar ervaring met Bavaria heeft.

Link: | Westside Sailing |

Bron: | Datum van publicatie: 26-11-2018

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  2 Vaarboeken België

  Van 75 voor 49 euro!

   

  Nieuwe uitgave!

  Vaarwijzer Waddenzee 2019

   

  HP 33 2019

  Direct leverbaar

   

Ook te volgen via