Zaandam - Bruynzeelhaven

Jachthaven Bruynzeel Zaandam

De aanloop richting IJmuiden, aan het Noordzee kanaal ligt de Bruynzeel haven. Op de hoek Noordzeekanaal en het Zijkanaal H. WV Bruynzeel is een kleine verenigingshaven, met ongeveer 50 ligplaatsen, de haven heeft het logo van de oude Bruynzeel keukenfabriek welke mooie tijd heeft gehad in Zaandam, Bruynzeel is na de brand verder gegaan in Bergen op Zoom.

De haven ziet er goed verzorgd uit en voor passanten is er voldoende ruimte aan een van de kopsteigers. Het uitzicht is prachtig, je ziet er zelfs grote cruise schepen voorbij varen. Het sanitair is goed verzorgd, stroom en water is inclusief en in de verbouwde ark schenken ze (gratis) om 10 uur koffie, als men de bel hoort rinkelen. De haven ligt in aan een industrie terrein, en het centrum is met de fiets te bereiken in ongeveer 20 minuten.

De haven beschikt over alle faciliteiten (ook Wifi) en heeft een maximale diepgang van 3 meter. Reserveren is niet noodzakelijk. Bij aankomst kunt u afmeren aan de kopsteiger. De dienstdoende havenmeester wijst u eventueel een vrije box toe.

Tarieven Bruinzeelhaven (2016)

Per strekkende meter: 1,50

 

Gegevens:

WV Bruynzeel,

Sluispolderweg 51a

1505 HJ   Zaandam

(06) 5100 0192

www.bruynzeelhaven.nl

(bron: gastschrijver S. Wemmenhove)

Advertentie

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  2 Vaarboeken België

  Van 75 voor 49 euro!

   

  Nieuwe uitgave!

  Vaarwijzer Waddenzee 2019

   

  HP 33 2019

  Direct leverbaar

   

Ook te volgen via