Watersporters onderweg naar Gebruike-Botenbeurs Hoorn

5e editie opent op 23 augustus met de beste weersvoorspelling ooit

De grootste gebruikte-botenbeurs van Nederland gaat op vrijdag 23 augustus van start in Hoorn. Vanuit thuishavens verspreid door heel Nederland zijn de deelnemende boten nu al onderweg om op tijd hun ligplaats in te nemen. De verwachtingen zijn hooggespannen voor deze jubileumeditie, zeker nu de botenmarkt opleeft dankzij de mooiste vaarzomer sinds jaren. Ook tijdens de beurs, die tot en met zondag 25 augustus duurt, wordt droog en zonnig zomerweer met weinig wind voorspeld.



Jan-Pieter Oosting, organisator namens botensite YachtFocus.com: “Mooi weer is enorm van invloed op de botenverkoop. Een betere aanloop dan dit jaar hadden we niet durven dromen. In de voorbije jaren waren de zomers nat en ook tijdens de botenbeurs in Hoorn kregen we te maken met regen en wind. Maar voor de komende editie zijn de weergoden ons gunstig gezind volgens het KNMI. Dat is fijn voor de deelnemers, want dan komen er nog meer bezoekers dan andere jaren. Een lekker zonnetje is bevorderlijk voor de verkoopkansen.” Last-minute inschrijvingen zijn nog steeds mogelijk via de website www.gebruiktebotenbeurs.nl

Er zullen 150 boten te koop liggen, omgeven door tal van leuke activiteiten voor het hele gezin. De haven wordt ingedeeld op donderdag 22 augustus en is op vrijdagochtend om 11.00 uur officieel open voor de bezoekers. Er wordt geen toegang geheven. Op zondag 25 augustus eindigt de beurs om 17.00 uur.

Bron: YachtFocus | Datum van publicatie: 20-08-2013

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via