Boot Holland de eerste watersport beurs van 2014

De eerste watersport beurs van 2014: Boot Holland 2014

Boot Holland, de traditionele opener van het watersportseizoen, is bij uitstek een beurs voor watersport primeurs. Veel bedrijven grijpen daarom hun kans en tonen tijdens Boot Holland hun nieuwste producten als eerste aan het grote publiek van 7 t/m 12 februari 2014.

Jachtbouwers presenteren zich massaal op Boot Holland 2014. Vrijwel alle gerenommeerde Nederlandse bouwers van stalen schepen met een lengte van 9 tot 17 meter zijn bij elkaar in één hal te vinden. Deelnemers zijn onder andere Vedette Jachtbouw, Grouwster Vlet, Smelne Yachts, Pollard Jachtbouw, Jachtbouw Meppel, Bootcentrum Geertsma, Serious Yachts en Frisian Motor Boats. Maar ook nieuwkomers of terug van weggeweest zoals Linssen Yachts, Brandsma Jachten, Abim Yachting, Aquanaut Yachting en Veno Yachting zijn op de 24e editie van Boot Holland te vinden.

Jong gebruikte premium jachten
Het vorig jaar met succes geïntroduceerde initiatief met jong gebruikte premium jachten in Hal 2 krijgt in 2014 een passend vervolg. Naast twee nieuwe schepen presenteert Jachtbemiddeling Van der Veen in Terhorne hier tien prachtige geselecteerde jong gebruikte jachten.

Boot Holland is de beurs met de meeste wereldprimeurs. Niet zonder trots melden we dat de 2013-uitvoering maar liefst vijftig noviteiten kende die nog niet eerder op een watersporttentoonstelling te zijn waren geweest. Nu, een kleine twee maanden voor de start, denken we dit aantal zeker te kunnen halen. Brandsma Jachten met de Luna 44; Sunware met het eerste zonnepaneel met textielrand en daardoor toepasbaar op een bimini, sprayhood of tent; de Vanclaes innovatieve boottrailer, winnaar van de DAME Awards 2013; Boot Akkrum met de Whaly New Classic; de Verano 515 Fish; Techno Center Noord met de nieuwste Kabola HRE branderketel; Timray met maar liefst drie nieuwe dieselmotoren en Epifanes met de Copper-Cruise High Performance Antifouling is slechts een kleine greep uit de vele primeurs op de komende Boot Holland.

Rond- en Platbodem Paviljoen twee keer zo groot
Sinds jaar en dag is het Rond- en Platbodempaviljoen een belangrijk onderdeel van Boot Holland. Voor 2014 wordt dit twee keer zo groot. Op dit paviljoen presenteren naast bouwers en toeleveranciers van rond- en platbodems zich ook andere bedrijven actief in de sector van historisch erfgoed en klassieke schepen. Het paviljoen herbergt meer dan twintig deelnemers en er zijn vijftien klassieke schepen te zien zoals schuiten, boeiers, tjotters en zelfs Deense sloepen. Vanzelfsprekend ligt er ook een skûtsje. Deelnemers zijn onder andere Scheepsbouw en Reparatie Friesland, Toplicht/Scheepswinkel van Meer, Jachtwerf Piersma, Scheepszaken Van Meer, de Bootbouwer, Chateauroux Patrijspoorten, Schuitenmakerij David Commandeur en Olivier van Meer. 

Link: | Boot Holland 2014 |

 

Bron: WatersportAlmanak | Datum van publicatie: 17-12-2013

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via