Jachthaven Elburg wordt geheel vernieuwd

Watersport nieuws | Jachthaven krijgt noodzakelijke vernieuwing

De jachthaven van Elburg wordt vernieuwd. De eerste tekenen zijn al zichtbaar, maar de verbouwing gaat tijdens het vaarseizoen gewoon door. Het eerste wat opvalt is het nieuwe havenkantoor. Een rond welvend gebouw wat zonder meer past bij de historische omgeving. Voorzien van ruime toilet en douchegelegenheid. Dat is wel anders dan het vorige havenkantoortje wat bestond uit een vierkante container. Voor het nieuwe havenkantoor is een aanlegsteiger die gebruikt kan worden als meldsteiger.

Verder worden alle steigers vernieuwd en is de stroom op de steigers inclusief, zonder dat u  steeds muntjes hoeft in te werpen. Op de steigers komt ook een voorziening om water te tanken en er komt gratis internet. Met de nadruk op komt.

Want nu het vaarseizoen begint moet er nog van alles gebeuren en is men druk aan het werk. “Hoewel ik bijzonder trots ben op de gehele renovatie had ik ook liever dat alles voor aanvang van het vaarseizoen gereed was” meldt de havenmeester. De gemeente Elburg investeert groots in de haven en de plannen geven alle vertrouwen dat Elburg een prachtige plek blijft voor watersporters.

Link: | verslag jachthaven

Bron: | Datum van publicatie: 13-04-2016

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via