ANWB watersportbeurs gaat niet door

ANWB blaast Natte Boot Batavia af

De Natte watersportbeurs Boot Batavia in Lelystad gaat definitief niet door. Dit maakt de ANWB bekend. Nadat de watersport organisatie groots had aangekondigd zelf een beurs te organiseren in Hoorn naast de Natte Hiswa in Amsterdam, moest al snel uitgeweken worden naar Lelystad. De gemeente Hoorn was niet echt meewerkend. Lelystad wilde graag en niets zou een succes in de weg staan. Volgens de eerste berichten was er veel belangstelling en had de Natte Hiswa behoorlijk veel last van concurrentie op het toch al niet rooskleurige belangstelling van deelnemers.

Nu moet de ANWB andermaal aankondigen dat de beurs niet zal doorgaan. Volgens de ANWB zou de last te zwaar zijn voor de deelnemende watersportbedrijven, in gewone taal betekent dit dat er te weinig belangstelling is voor nog een watersportbeurs in Nederland. Ook in 2011 kwamen al diverse kleinere beurzen te vervallen door de tanende belangstelling van bedrijven om deel te nemen aan een beurs. Watersportbedrijven, zowel winkeliers als verkoop van boten hebben behoorlijk te lijden onder de economische recessie.

De HISWA te water kan volgens de organisatie rekenen op veel enthousiaste exposanten. Het aantal inschrijvingen loopt zelfs voor op vorig jaar om deze tijd. De HISWA te water is van 4 tot en met 9 september 2012 in de nieuwe Amsterdam Marina op de NDSM-werf in Amsterdam.

Link: | Hiswa te Water 2012 | ANWB Boot Batavia |
 

Bron: ANWB Watersport | Datum van publicatie: 25-05-2012

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Trefwoorden

ANWB 

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via