Boot Holland: tevreden bezoekers en standhouders

Watersport Nieuws | Bijna 38.000 bezoekers op Boot Holland

Terwijl er door de watersportbedrijven geklaagd wordt dat er teveel watersportbeurzen in korte tijd zijn, blijkt Boot Holland weer een schot in de roos te zijn. Met maar liefst 38.0000 bezoekers bewijst de beurs in Leeuwarden duidelijk zijn waarde.

Er waren dit jaar ook duidelijk meer motorboten te bekijken dan voorgaande jaren en het aanbod van toeleveranciers was ook groot. Bovendien is Boot Holland een ongedwongen beurs met minder pretenties dan de andere watersportbeurzen. Veel kleine stands met leuke accessoires en diensten voor de watersporter zorgen voor een afwisselend beeld in de beurshallen.

Ook de standhouders zijn tevreden. Er werden veel boten verkocht, soms zelfs op een gemakkelijke manier. Joop ten Cate van Brandsma Jachten heeft  een glimlach van oor tot oor als we hem op de steiger tegenkomen. Over Boot Holland raakt Ten Cate niet uitgesproken: “De sfeer is hier super, met veel buitenlanders, vooral Duitsers.” Het was meteen de eerste dag al raak. “Ik kreeg een man op de steiger die verkocht ik in nog geen half uur een Luna 30. Hij had die boot nog nooit gezien voor dat hij op de beurs kwam.

Voor Vedette Jachtbouw was de eerste klap een daalder waard, want er werden vrijdag meteen zaken gedaan. Hans van Veen van de werf: “Ik had een meneer een tijd geleden een indelingstekening gestuurd en daar later als reminder nog een paar toegangskaarten achteraan gestuurd. Niets meer van gehoord, totdat hij vrijdag opeens voor mijn neus stond. Met het geven van een hand zei hij ‘ik wil mei volgend jaar varen.” Het is een open deur om met dit succes te vragen hoe Boot Holland is verlopen, maar we doen het toch even. “Dit is de showroom waarin wij figureren”, maakt Van Veen een wijds gebaar. “We komen hier graag en onze klanten ook. Die voelen zich hier welkom.”

Bron: Boot Holland | Datum van publicatie: 22-02-2016

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via