HISWA 2016 Amsterdam van 16 t/m 20 maart

Watersport Nieuws | HISWA volledig gevuld met watersport

Het is weer zover, de laatste Watersportbeurs voordat het vaarseizoen daadwerkelijk gaat beginnen. Na Boot Düsseldorf, Boot Holland Leeuwarden, Belgian Boatshow is het nu de beurt aan de HISWA in Amsterdam.

Het volledige beursoppervlak is gevuld, meer dan 300 exposanten, verdeeld over zes hallen, willen u het nieuwste en bestaande materiaal voor de watersport laten zien. De persberichten van de HISWA spreken over veel nieuwe exposanten. Tevens claimt de HISWA de grootste exposant van sloepen ter wereld te zijn. Tevens is er een groeiend aantal zeilboten te bewonderen en zijn er veel watersport activiteiten georganiseerd om u tevreden te stellen.

Nieuw en bekend 

HISWA 2016 mag in ieder van de zeven werelden nieuwkomers verwelkomen. Van Werffboat 21, Orange Yachting, Vindros B.V. en Budsin Electric Boats in HISWA Sloep, tot Jeanneau, For Sail Yachtbrokers en Zeilschool op de Helling in HISWA Zeilen. In HISWA Speed zijn Sportboatstore, Fortunus – ZAR Benelux, Flevo Nautica en Brunia Watersport nieuw en in HISWA Fun is het onder andere voor Wakesports en Mistral Red Dot Division B.V. de eerste keer. Ook in HISWA Onderdelen en Accessoires is een indrukwekkend aantal nieuwe deelnemers present, zoals Zeilmakerij Cover Works, Holland America Lijn en NPS Diesel B.V.. Daarnaast is er een groot aanbod aan vakantieaanbieders. De wereld HISWA Klassiek mag rekenen op deelname van W. De Vries Lentsch Yachts B.V., Rederij Belle B.V. en Boten en Bijzaken. Bekende deelnemers als Antaris, Prins Watersport, Yamaha Motor Europe, Suzuki Nederland, Saffier Yachts, Aquavitesse B.V., Van den Berg Surf B.V., Vrolijk Watersport en Technautic, zijn ook dit jaar weer van de partij.

Markt trek aan volgens de HISWA

De HISWA stelt dat de markt voor watersport weer wat aantrekt en dat was hard nodig ook. In de afgelopen jaren zijn veel bedrijven kopje onder gegaan en was er veel wisseling bij importeurs van schepen. Beursmanager Joost Ringelingstel dat “de markt duidelijk in de lift zit”.

Klassieke watersport is aan het verdwijnen

Het beeld van watersport is overduidelijk aan het veranderen. De persberichten van de HISWA proberen vooral veel nadruk te leggen op nieuwe watersporten zoals suppen, elektrisch varen, wakeboarden, kitesurfen etc. Diezelfde verschuiving zagen we ook al in Düsseldorf waar de beurs al lang niet meer alleen voor de klassieke watersport is. Daar waren ook hallen vol met duikuitrustingen, hengelsport en er werden zelfs Campers en tuinsets aangeboden.

Kaarten in voorverkoop voordeliger

Aan de kassa van de Rai dient u voor een entreekaart 15 euro te betalen, maar als u vooraf kaarten besteld zijn deze voordeliger en aantrekkelijk in combinatie met een NS dagretour.

Link: | Hiswa kaartverkoop |

 

Bron: | Datum van publicatie: 03-03-2016

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Nieuwe artikelen

  SEIZOENSOPRUIMING

  TOT 50% KORTING

   

  Buitenboordmotorslot

  Voorkom diefstal
  vanaf 79,95

   

  Vaarkaarten Duitse Wadden

  Zie het overzicht!

   

  ANWB Wateralmanak 2017

   

  Roest verdwijnt als
  sneeuw voor de zon

  Lees meer...

   

  Kaarten en boeken
  Duitsland
   

  Nieuwe zaklampen!
  v.a. 29,95

   

Ook te volgen via