Internet in watersport jachthavens tegen woekerprijzen

Internet in watersport jachthavens tegen woekerprijzen

De tarieven die gerekend worden voor het gebruik van internet in jachthavens loopt de spuigaten uit. Volgens de WatersportAlmanak.nl zouden de tarieven van deze dienst aanmerkelijk lager moeten zijn.

Een watersporter die in een haven aangesloten wil zijn op een HotSpot van KPN betaalt daar voor maar liefst € 15,95 per dag. Voor het gebruik van 50 minuten internet betaalt men € 5,95.

De dekkingsgraad van de KPN HotSpot in jachthavens is zeer groot en de kwaliteit over het algemeen uitstekend, maar de prijs is veel te hoog. Enkele jachthavens hebben een eigen internetvoorziening dat gratis doorgegeven wordt aan de passanten. Op zich niet onlogisch, het is een vorm van service die anno 2009 eigenlijk vanzelfsprekend zou moeten zijn.

Er zijn ook alternatieven in plaats van de veel te dure kraskaart, die men in de haven moet aanschaffen. Mensen met een mobiel telefoonabonnement bij KPN kunnen tegen meerprijs onbeperkt internetten voor slechts € 5,- per maand. De tekst staat onderaan bij de inlogpagina van Hotspot, wel een beetje verborgen. U kunt zich aanmelden met uw mobielnummer bij KPN, die u een inlogcode terugstuurt via sms.

Tekst KPN mobiel abonnement op website KPN:
Met een Mobiel abonnement van KPN kun je voor een vast bedrag per maand voordelig en gemakkelijk gebruikmaken van HotSpots van KPN. Slechts voor 5 Euro/mnd (inclusief BTW) kun je onbeperkt internetten op ruim 950 locaties in Nederland.
 

Bron: | Datum van publicatie: 21-05-2009

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Trefwoorden

jachthavens 

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via