Vianen slecht bereikbaar voor watersport tijdens vakantieperiode

Vianen slecht bereikbaar voor watersport
Vianen zal de komende tijd voor watersporters niet toegankelijk zijn. De Grote Sluis, de Hoge Brug en de Julianabrug worden opgeknapt waardoor deze gestremd zijn voor de watersport van 4 juli tot 21 juli. Ook in de maanden september, oktober en november zal de sluis enkele dagen buiten gebruik zijn.

De Grote Sluis in Vianen is aan grondig onderhoud toe. Daarom voert de provincie Zuid-Holland daar vanaf 4 juli tot in het najaar onderhoudswerkzaamheden uit. Tegelijkertijd worden ook de Hoge Brug (langzaam verkeer) en de Julianabrug opgeknapt. Door deze werkzaamheden is de sluis enkele weken buiten gebruik. De bruggen zijn afwisselend enkele dagen buiten gebruik.

Scheepvaartverkeer moet rekening houden met hinder
Het scheepvaartverkeer krijgt vanaf 4 juli 2011 om 22.00 uur tot en met 21 juli 2011 om 6.00 uur te maken met de werkzaamheden. De sluis is dan buiten gebruik. Het Merwedekanaal en de passantenhaven zijn dan alleen vanuit zuidelijke richting - via Gorinchem - te bereiken. Ook in de maanden september, oktober en november is de sluis enkele dagen buiten gebruik. Daarover volgt op korte termijn meer informatie.

Meer informatie
Meer informatie en een contactformulier zijn te vinden op www.zuid-holland.nl/sluisvianen  Scheepvaartverkeer wordt op de hoogte gehouden via scheepvaartberichten op VHF 18 en 22 en teletekstpagina 726.
 

Bron: Provincie Zuid Holland | Datum van publicatie: 24-06-2011

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via