Sensationeel sterke ledlamp voor watersport (2350 Lumen)

Sensationeel sterke ledlamp van XTAR overtreft iedere lamp

WatersportAlmanak introduceert een Premium ledlamp met een ongekende lichtopbrengst van maar liefst 2350 lumen lichtsterkte. Dit is een doorbraak in de serie ledlampen die geschikt zijn voor de watersport. De Xtar S1 bevat 3 CREE XM lampen, die gezamenlijk zorgen voor een lichtbundel die schijnt tot maar liefst 475 meter.

De XTAR S1 (Search And Rescue Flashlight) die geproduceerd wordt in China is vervaardigd van geanodiseerd aluminium, die ook in de luchtvaartindustrie gebruikt wordt. De voeding wordt geleverd door drie universele Li-ion accu’s die op de hoogste lichtopbrengst nog steeds 1 uur en 20 minuten blijven schijnen, op de zwakste lichtsterkte brandt de lamp maar liefst 400 uur. Het apparaat beschikt over diverse lichtstanden waaronder een stroboscoop en een SOS signaal. De zeer robuuste Xtar S1 is waterdicht volgens IPX8 en weegt 888 gram exclusief de drie bijgeleverde accu’s.

De S1 wordt geleverd met een beschermhoes, een extra o-ring, een 220 Volt lader, een 12 volt lader  en drie Li-ion accu’s voor € 249,- Op alle XTAR producten geldt een garantie van 24 maanden en de ledlampen worden in de watersportbranche exclusief geleverd door WatersportAlmanak.


Link: | overzicht Ledlampen |
 

Bron: | Datum van publicatie: 26-03-2012

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via