Jachthaven Cadzand voor watersporters geopend

Watersport Nieuws | Nieuwe jachthaven Cadzand officieel geopend

De pleziervaart in Nederland heeft er een nieuwe jachthaven bij. Cadzand-Bad. Op het zuidelijkste plekje Nederland aan het Noodzeestrand/ Westerschelde is jarenlang gebouwd aan een nieuwe jachthaven. Nu is het zover: vanaf 13 mei is deze geopend voor de pleziervaart.

De jachthaven die ongetwijfeld veel passanten gaat trekken die langs de kust naar België willen varen ligt op een mooie locatie. Het is een moderne jachthaven geworden met een open verbinding met de Westerschelde/ Noordzee, waarin zelfs een restaurant op topniveau gevestigd is. Sergio Herman, meester-kok, voert de scepter op het restaurant. Voor wie dat niet voldoende is heeft zelfs de keuze uit 4 restaurants met sterren in de directe omgeving.

De jachthaven is voorzien van alle faciliteiten die aan een moderne haven gesteld mogen worden. In totaal zijn 125 exclusieve ligplaatsen beschikbaar en is er voldoende ruimte voor passanten. De haven is voorzien van WiFi, water en elektra op de steigers die voorzien zijn van ledverlichting. In het sanitair gebouw is gebruik gemaakt van luxueuze voorzieningen en er zijn een aantal familiebadkamers. Direct naast de haven ligt een mooi zandstrand en aangrenzend ligt het natuurgebied Het Zwin.

Link: | Jachthaven Cadzand-Bad |

Bron: | Datum van publicatie: 11-05-2017

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  2 Vaarboeken België

  Van 75 voor 49 euro!

   

  Nieuwe uitgave!

  Vaarwijzer Waddenzee 2019

   

  HP 33 2019

  Direct leverbaar

   

Ook te volgen via