Linssen succesvol met Grand Sturdy

Watersport Nieuws | 10 stuks Grand Sturdy 500 AC Variotop in productie

De introductie van de Grand Sturdy 500 lijkt zeer succesvol. Op dit moment werkt de werf uit Maasbracht aan het tiende exemplaar wat dit jaar in aanbouw is. Op de bootshow in Düsseldorf zal Linssen een kleinere uitvoering showen: de Grand Sturdy 450.

In 1996 werd de Grand Sturdy 500 AC Variotop® Mark I aan het grote publiek gepresenteerd. Iets vergelijkbaars bestond tot op dat moment niet in de Nederlands jachtbouw. Zes jaar na de introductie van de eerste modelserie kwamen we met de tweede generatie Grand Sturdy 500. Groter dan zijn voorganger, maar ook luxer afgewerkt en nog completer uitgerust. Met alle ervaringen en leermomenten uit 22 jaar ontwikkelingsgeschiedenis nog vers in het geheugen begonnen we in 2016 aan de volgende generatie. Een nieuw model dat nog altijd sterk verankerd ligt in het verleden. Maar tegelijkertijd op veel punten verder is verbeterd, verfijnd en verfraaid.

Een van de unieke eigenschappen van het schip is de Variotop. Met een druk op de knop kunt u buiten tijdens het varen genieten van de frisse lucht. Wordt het wat kouder of gaat het regenen dan kunt u het dak op dezelfde manier weer sluiten.

Link: | Linssen |

Bron: Linssen | Datum van publicatie: 11-12-2018

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via