Nieuwe jachthaven De Veerdam

Jachthaven ‘De Veerdam‘ in Druten aan de Waal (KM 903)

De Veerdam is een prachtige nieuwe jachthaven met ca. 20 ligplaatsen in het pittoreske dorpje Druten, een vriendelijk oud plaatsje aan de Waal midden in de natuur. De complete jachthaven beschikt over plaatsen voor passanten, maar heeft ook een aantal jaarplaatsen en ligt aan de Waal halverwege Nijmegen en Tiel ( KM 903). De Veerdam ligt dan ook gunstig als tussenstop tussen het Amsterdam-Rijnkanaal in Tiel en de verbinding met het Maas- en Waalkanaal bij Nijmegen. De haven is goed toegankelijk en een goed startpunt voor mooie vaartochten. Ook kun je gemakkelijk richting Limburg varen via de Maas en zijn Amsterdam en de Biesbosch goed te bereiken. 

In de haven ligt ook het voormalig Bunkerschip De Veerdam. Op dit bijna 100 meter lange voormalige scheepsbevoorradingsschip vind je verschillende lunchcafés en kun je onder het genot van een hapje en een drankje heerlijk genieten op het zonnedek van het uitzicht over de Waal en de uiterwaarden.

Op dit schip vind je ook de sanitaire faciliteiten voor de gasten van de haven. Bij aankomst in de haven word je verwelkomt door de havenmeester en krijg je informatie over de haven en de toeristische mogelijkheden van Druten en het Land van Maas en Waal.

Vanuit de haven kun je direct mooie wandel- en fietstochten maken over de dijken. In de zomermaanden vaart het pontje naar Doodewaard en kun struinen in de uitgestrekte uiterwaarden langs de Waal. Het gezellige centrum van Druten is slechts 10 minuten lopen waar je terecht voor uw dagelijkse boodschappen en op de markt zijn allerlei knusse restaurants en terrasjes.

Op de fiets zijn steden als Tiel en Nijmegen goed te bereiken. In deze steden zijn musea en in Nijmegen kunt u naar het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland De Vierdaagse.

Meer informatie:

www.veerdamdruten.nl

Op de website vindt u prijzen, mogelijkheden voor reservering en informatie over horeca, camperplaatsen etc.

Telefoon havenmeester: (06) 1566 1587

Mailadres: verhuur@veerdamdruten.nl

Bron: | Datum van publicatie: 18-02-2020

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Aanbiedingen

  Beveilig uw boot

  GPS tracker zonder vaste
  kosten of simkaart!

   

  Best getest door ANWB

  Minox 7x50 DCM - ACTIE
   

  Perfecte GPS navigatie

  PC Navigo 2020
  Heeft u al een update?

   

  Nieuw verschenen boek

   

  Hydrografische kaarten


   

  PC Navigo op laptop

   

  Vaarkaarten Frankrijk


   

  Zeekaarten Duitsland

Ook te volgen via