Nieuwe motorboot: English Harbour

Watersport Nieuws | English Harbour 27

Aan de buitenkant lijkt de nieuwe motorboot English Harbour op een Broom, aan de binnenkant is de overeenkomst met Broom nog duidelijker zichtbaar. Het blijkt dat English Harbour een dochterbedrijf is van Broom. English Harbour 27 is het nieuwe model: compact, lage kruiphoogte en weinig diepgang. Dat betekent dat de boot een groot vaargebied heeft in de binnenwateren.

De Harbour is een moderne boot met een knipoog naar retro.  Een rechte neus en verder ronde vormen, een gebogen verchroomd windglas en een targabeugel. De boot wordt aangedreven door een 30 of 75 PK motor, de voortgang komt niet tot stand door een lange schroefas maar door een saildrive. Dat geeft direct ruimtewinst aan de boot. Want de Harbour 27 is, ondanks zijn kleine lengte, een zeer ruime boot.

Binnen is zelfs stahoogte (1,9 meter). Voorin het schip is een zithoek in hoefijzervorm die om te bouwen is tot een tweepersoons bed. In de kombuis is het aangenaam licht, daar zit een tweepits kooktoestel en een grote koelkast. Veder is een douche aanwezig, een toilet en onder de kuipvloer is ook nog een hut met twee eenpersoonsbedden. In de kuipvloer is, evenals de gangboorden en de dekken, voorzien van kunststofteak.

Technische gegevens (lxbxd) 9,30 (over alles) x 3,10 x 0,80 meter, kruiphoogte 2,30 meter, waterverplaatsing 3,7 t, motorisering Volvo Penta Saildrive D2-75 pk. Prijs € 149.500.

Link: | meer info

Bron: | Datum van publicatie: 04-07-2017

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via