KNRM Enkhuizen houdt open huis voor watersport

Nieuw boothuis KNRM Enkhuizen te bezichtigen

Nu het nieuwe botenhuis van de KNRM in Enkhuizen helemaal klaar is zet de bemanning de deuren open voor bezoekers. Op zaterdag 24 januari van 13 – 17 uur kan de watersport kennismaken met het nieuwe bemanningsverblijf. Ook de reddingsboten Watersport en Hendrika Theodora kunnen worden bezichtigd.

Het nieuwe bemanningshuis van de KNRM is gevestigd op het terrein van de Compagnieshaven in Enkhuizen en grenst direct aan het krabbersgat naast resturant De Mastenbar. Op het ruime parkeerterein van de jachthaven is het betaald parkeren.



Routebeschrijving:

Vanaf Lelystad :U volgt de N302, aan het eind van de dijk rechtdoor en bij de tweede stoplichten rechtsaf. Of volg de borden Sprookjes wonderland. U komt dan onder het spoorweg viaduct door. De eerste stoplichten na het viaduct rechtdoor. Bij de volgende stoplichten rechtsaf, nog steeds borden Sprookjes wonderland volgen, u rijd nu op de Lindenlaan. Aan het einde van deze weg die dan de “Nelson Mandela dreef” heet rechtsaf, de Noorderweg op. Hier volgt u niet meer de borden Sprookjes wonderland. De Noorderweg rijdt u door tot deze flauw naar rechts afbuigt. U bevind zich dan op het Sijbrandsplein, en slaat links af de Vissersdijk in. De Vissersdijk rijdt u uit, deze verander dan in Donkerstraat, en daarna in het Wilhelmina Plantsoen. Aan het einde ziet u de Van Linschotenstraat, deze gaat u rechstaf in om door te rijden tot u in de Zeemuur een opening naar het parkeerplaats van de Compagnieshaven ziet. Bestemming bereikt.

Vanaf Hoorn : U volgt de N302, Drechtelandseweg. Rechtdoor de Lindenlaan op. Aan het einde van deze weg die dan de “Nelson Mandela dreef” heet rechtsaf, de Noorderweg op. De Noorderweg rijdt u door tot deze flauw naar rechts afbuigt. U bevind zich dan op het Sijbrandsplein, en slaat links af de Vissersdijk in. De Vissersdijk rijdt u uit, deze verander dan in Donkerstraat, en daarna in het Wilhelmina Plantsoen. Aan het einde ziet u de Van Linschotenstraat, deze gaat u rechstaf in om door te rijden tot u in de Zeemuur een opening naar het parkeerplaats van de Compagnieshaven ziet. Bestemming bereikt.

Met de Trein : Bij het verlaten van de trein houd u links aan naar de oude haven en volgt de borden Compagnieshaven na tien minuten lopen is de bestemming bereikt.
 

Bron: KNRM | Datum van publicatie: 22-01-2009

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Trefwoorden

KNRM 

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via