Aquanaut Watersport presenteert nieuwe motorboot: Majestic

Watersport Nieuws | Twee nieuwe Aquanaut motorboten in retrovorm

Aquanaut uit Sneek presenteert twee nieuwe motorboten op tekening. De Majestic zoals de nieuwe serie gaat heten vervangen de succesvolle Aquanaut Drifter- en Privilege serie. Beide boten hebben een lengte van 13,15 meter en de verschillen bestaan uit een versie met een open kuip en een versie met een achterkajuit.

De beide nieuwe Majestics kenmerken zich door een moderne vormgeving, zowel binnen als buiten en veel glas rondom. Toch is er enigszins sprake van retro in het ontwerp van huisontwerper Piet Jan Bakker door de ronde vormgeving en het overstekende dak waardoor het schip vertrouwd aandoet. De werf zelf spreekt van “met een knipoog naar het verleden”.

Door gebruik te maken van ronde vormen in het glas is er een panoramisch uitzicht aan alle kanten. Door zijn knikspant rompvorm en de stijlsteven heeft de Aquanaut Majestic erg veel binnenruimte. Dit vertaalt zich in een royale (stuur)salon met de living op één niveau en benedendeks twee grote hutten met vrijstaand tweepersoons bed, een gastenhut en grote sanitaire ruimtes. Het interieur heeft een strakke en moderne afwerking, maar is naar keuze. De schepen worden compleet geleverd met zaken als elektrische boegschroef, elektrische toiletten, acculader, omvormer en grote displays op het dashboard.

Technische gegevens (lxbxd) 13,15 (over alles) x 4,50 x 1,15 meter, kruiphoogte 3,00 meter, waterverplaatsing 17 t, motorisering Perkins M150 Ti, ontwerp Jan Piet Bakker, CE-certificering B. Prijs vanaf € 369.890.

Link: | Aquanaut.nl |

 

Bron: | Datum van publicatie: 02-02-2016

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via