Open dag Reddingsmaatschappij KNRM door hele land

} Klik hier voor open dag KNRM 2009 |


Reddingbootdag KNRM 2008 wordt leuk spektakel

De KNRM organiseert op zaterdag 26 april 2008 een landelijke open dag. Dit is inmiddels de 15e keer dat de KNRM een open dag organiseert. Deze Nationale Reddingbootdag is een uitgelezen mogelijkheid om actief kennis te maken met de KNRM en de 1000 vrijwilligers achter de KNRM.

Diverse activiteiten worden georganiseerd voor het publiek. 36 reddingstations zijn die dag geopend en de mogelijkheid bestaat tot het meevaren aan boord van de reddingboten. De open dag duurt van 10.00 tot 16.00 uur en wordt in 36 plaatsen langs de kust, de Zeeuwse wateren en aan het IJsselmeer gehouden. Op zaterdag 26 april 2008 kunt u een kijkje nemen in de keukens van de 40 reddingstations. De 1000 vrijwilligers nodigen donateurs persoonlijk uit om langs te komen om kennis te maken met de bemanningen. Ze zouden het leuk vinden als de donateurs ook nog een vriend of bekende meeneemt naar Reddingbootdag. Zodat de KNRM kan rekenen op nog meer nieuwe donateurs.

Geopende reddingstations KNRM
De volgende reddingstations zijn open voor publiek: Cadzand, Breskens, Westkapelle, Veere, Noordland-Burghsluis, Ouddorp, Stellendam, Hoek van Holland, Ter Heijde, Scheveningen, Katwijk aan Zee, Noordwijk aan Zee, Zandvoort, IJmuiden, Wijk aan Zee, Egmond aan Zee, Petten, Callantsoog, Den Helder, Texel Oudeschild, Texel de Cocksdorp, Vlieland, Terschelling, Ameland, Schiermonnikoog, Eemshaven, Lauwersoog, Harlingen, Hindeloopen, Lemmer, Urk, Elburg, Huizen, Marken, Enkhuizen en Den Oever.

www.reddingbootdag.nl
Kijk op de website www.reddingbootdag.nl voor routebeschrijvingen, plaatselijke programma’s, richtlijnen voor bezoekers en nog veel meer.



 

Bron: KNRM | Datum van publicatie: 02-05-2009

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Trefwoorden

KNRM 

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
  • Aanbiedingen

    Verrekijkers

    Diverse uitvoeringen
    vanaf  129,-

     

    Beveilig uw boot

    GPS tracker zonder vaste
    kosten of simkaart!

     

    Perfecte GPS navigatie

    PC Navigo 2021
    Nu leverbaar

     

    Nieuw verschenen

     

    Duitsland
    Kaarten en boeken


     

    Kaartenset België

     

    Vaarkaarten Frankrijk

Ook te volgen via