Zeiljacht Hanse 675, superluxe voor enkele watersporters

Watersport Nieuws | Hanse 675, het topmodel zeiljacht voor veeleisende zeilers

Hanse introduceert een super zeiljacht van maar liefst 21 meter. Het schip is een en al emotie en hightech volgens Klaas Mollema van West Yachting. Het  schip is, net als alle Hanse zeiljachten ontwikkeld door Judel en Vrolijk. Met heldere vormen, gladde oppervlakken en een overzichtelijk dek lay-out heeft de 675 alle eigenschappen van een snelle zeiler en roept sportieve prestaties op.

Binnen in het schip is een zee van ruimte met alle voorzieningen die de moderne zeiler eist. Grote ramen waardoor het schip van binnen licht is kenmerken het schip. Een groot panoramisch dak, dat elektrisch bedienbaar is moet zorgen voor veel inval van zon. Daarnaast is het schip voorzien van een compleet multimedia pakket. Drie 21 inch schermen die zowel voor navigatie als entertainment gebruikt kunnen worden bevinden zich in de kuip.

Woonkamer in plaats van kombuis

De afwerking is zonder meer luxe. Zachte rondingen met vloeiende combinaties van de gebruikte materialen zoals leder en hout geven het schip iets speciaals mee. Hanse spreekt ook niet meer over een kombuis maar over een woonkamer: ‘De ruime woonkamer biedt een gezellige sfeer en nodigt gasten uit door haar unieke ontwerp en laat hun meeslepen door de artistieke vormen. De kaarten tafel is voorzien van een groot scherm en kan worden gebruikt als een comfortabel kantoor op zee waarbij de koffiebar weggewerkt is in een zijwand en dit ondersteunt de stijlvolle ambiance. Een wijnklimaatkast kan worden opgenomen in het interieur en zorgt voor de optimale wijntemperatuur..’.

Uiteraard zoals het een schip van deze klasse betaamt heeft de bemanning een eigen ingang naar de “crew cabins en de crew keuken”. En mocht u nog wat muntjes over houden dan kan een rubberbootje, eh sorry tender, binnen opgeborgen worden.

Er wordt geen prijs gecommuniceerd over dit superjacht, maar ongetwijfeld zal het schip in het segment ‘topboten – hoge prijzen’ vallen maar het blijft mooi om te zien. 

Link: | West Yachting

Bron: West Yachting | Datum van publicatie: 03-03-2016

Advertentie

Reacties

Deel dit met andere watersporters

Laatste nieuws

Perioden met regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Aanbiedingen
 • Nieuwe artikelen

  SEIZOENSOPRUIMING

  TOT 50% KORTING

   

  Buitenboordmotorslot

  Voorkom diefstal
  vanaf 79,95

   

  Vaarkaarten Duitse Wadden

  Zie het overzicht!

   

  ANWB Wateralmanak 2017

   

  Roest verdwijnt als
  sneeuw voor de zon

  Lees meer...

   

  Kaarten en boeken
  Duitsland
   

  Nieuwe zaklampen!
  v.a. 29,95

   

Ook te volgen via